We leven in een tijd waar steeds meer de technologie onze levens over nemen. Een tijd waar het gemakkelijk kan zijn dat een gezin een hele dag niet met elkaar praat, simpelweg omdat ze allen hun eigen scherm voor hun neus hebben. Mijn oplossing daarvoor is bordspellen spelen.
Het is een manier van het gezin, en vrienden, weer samen te brengen en te lachen met elkaar. Te praten over wat er tegenwoordig in het leven om gaat terwijl je probeert te winnen van of met elkaar.

Nu ben ik zelf tegen het probleem aangelopen dat het altijd moeilijk is te bepalen of een spel interessant genoeg is om te kopen of niet. Een doos zegt weinig, en dat de een een spel helemaal geweldig vindt, zegt niets over wat jij ervan zal vinden. Daarom ben ik begonnen met reviews te schrijven.
Hierbij probeer ik zo objectief mogelijk te blijven en vooral te bedenken wat de reden zou zijn dat een ander het spel wel of niet leuk zal vinden. Wat is de kwaliteit van het spel, hoe origineel is het, werk je samen of juist tegen elkaar, met hoeveel spelers kun je aanschuiven en hoe moeilijk is het spel te leren en te spelen? Vragen zoals deze, en meer, probeer ik te beantwoorden.

Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust: