Recent Posts

Blog Thema’s

(Bord) Spellen

Welk spel wil je kopen? Dat ene spel, is dat zo leuk als dat het je lijkt? Via Games behandel ik zoveel mogelijk board, card en dice games om je zo goed mogelijk voor te bereiden zodat je weet wat je wil kopen.

Baby Notes

Ondertussen moeder geworden van een zoon, merk ik dat ik niet genoeg onderzocht had. Dit terwijl ik van alles op zocht was ik namelijk nog steeds niet voorbereid. Ik hoop in deze blogreeks nét die informatie te delen die vaak over het hoofd gezien wordt op het internet en ik dus gemist hebt. In deze blogreeks deel ik de harde waarheid over zwangerschap, het werken met een baby en meer.

Zelfbetering

Stel dat je wil stoppen met roken, of misschien wens je minder stress in je leven te ervaren. De vraag van velen is hoe ze zichzelf kunnen beteren zodat hun zelfbeeld meer overeenkomt met hun ideaalbeeld. In Zelfbetering schrijf ik over de innerlijke conflicten en potentiele mogelijkheden om de conflicten aan te pakken en stukje bij beetje jezelf een beter zelf te maken.

Word Wakker Nederland

We leven in een maatschappij die constant egoïstischer word en steeds meer blind is voor zijn/haar omgeving. Word Wakker Nederland is geschreven om men bewuster te maken van de acties die ze zelf ondernemen.

Archived

Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust: