Overladen door spanning

Ik weet het even niet meer. Er is zoveel mee te nemen naar Campzone en ik weet af en toe niet meer waar ik wel al aan gedacht heb en wat ik aan het vergeten ben. Ik heb op advies van mijn bazinnetje een papiertje geschreven met wat ik allemaal mee moet nemen, maar ik ben zo bang dat ik dingen over het hoofd zie!

Ik heb een tent geregeld! Gelukkig heeft tent Wolp zijn tentflappen geopend voor een klein lief ijsbeertje, mijzelf. Echter moet ik nog steeds mijn eigen slaaptent regelen, iets waar ik nog steeds niet aan toe gekomen ben. En ik hoorde daarnaast ook nog iets vaags als dat ik mijn Duits ook alvast mag bijschroeven voor de tent, er blijkt nogal wat Duits heen en weer geschreeuwd te worden.

Een nieuwe laptop is besteld, aangezien de mijne stuk is, maar het is nog onduidelijk wanneer deze binnen komt. Hopelijk valt het nog op tijd door de brievenbus, alvorens Campzone van start gaat, want anders moet ik toch andere dingen gaan bedenken om me te kunnen vermaken.
Aangezien ik begrepen heb dat het aardig warm kan worden ben ik al druk bezig manieren te bedenken om koel te kunnen blijven. Ik heb tevens een dicht vachtje en ben helemaal niet gemaakt voor hitte.

We zijn naar de Action geweest. Hier heb ik niet echt kunnen slagen, alles was zo groot gemaakt! Ik zou met vier keer mijn familie nog makkelijk in de stoelen passen die ze daar aanbieden, belachelijk! Ik heb wel enkele dingetjes gevonden, maar de drukte daar en dat iedereen mij maar wilde aanhalen vond ik helemaal niets. Ik ben toen maar snel weer naar buiten gerent!


Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust: