Thuis Alleen WEEK 27&28: Week 15

Vandaag precies 15 weken zwanger, wat betekend dat het eerste trimester erop zit. Het was een erg zware trimester, maar bij het zien van de echo waar de parasiet op een baby lijkt en ook daadwerkelijk begon te bewegen zijn de zwangerschapswolken toch wel regelmatig aanwezig. Om nou te zeggen dat ik me echt zwanger voel, dat ook weer niet. Wel ben ik blij dat de klachten die typisch bij het eerste trimester eindelijk afgenomen zijn naar een waarde dat ik weer een beetje mijn dingen kan doen.

Helaas heb ik nog niet veel kunnen doen van wat ik allemaal van plan was. Mijn energie is toch wel lager als voor de zwangerschap en soms ben ik al blij als ik weer genoeg in het huis gedaan heb om de achterstand een beetje in te halen. Het lijkt erop dat dat bijna klaar is, en dat ik eindelijk bezig kan gaan om de kleine (baby) kamer leeg te maken. Er is nog een hoop werk te verrichten in die kamer en ik wil niet wachten tot 3e trimester (over 3 maanden) omdat de kans dan zeer aanwezig is dat ik veel minder kan doen door de buik die in de weg zal zitten.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Verder probeer ik mij voornamelijk te focussen op gezondheid. Verantwoord eten, waaronder niet te veel snaaien. Genoeg rust nemen, maar niet zoveel dat ik weer lui word. Bewegen, wat lastiger is geworden, aangezien mijn wandelmaatje weer werk heeft waardoor ik weer alleen zou moeten wandelen, maar wil wel weer Tai Chi oppakken. Ontspanning door te lezen, haken en/of gamen. Het is in ieder geval mijn bedoeling om nog lekker meer energie bij mezelf los te maken door een gezonde etensstijl en ritme op te bouwen.

Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *