Thuis Alleen; Licht in de tunnel

Dus het is achter de rug, de zwangerschap, de bevalling en het directe herstel. Tijd om weer op te pakken wat ik al die tijd heb laten varen. Voeding, beweging, bedrijf, huishouden, contacten en meer. Wellicht zelfs wat ontspannende tijd.

Allereerst kijk ik enorm uit naar dat het dansseizoen binnenkort weer begint. Ik merk dat mijn flexibiliteit afgenomen is en ik niet eens zonder pijn een klein stukje kan rennen. Ik mis de ontspanning, de intensiviteit, de contacten en het weer een enige vorm van conditie creëren. Helaas is het wachten tot 12 september, maar bijna! Bijna dat ik weer voor het eerst in een erg lange tijd met mijn voeten op de dansvloer zal bewegen.

Dan heb ik weer een afspraak gehad bij de diëtiste. Het is even schrikken geweest dat ik tijdens de zwangerschap zelf 15 kilo aangekomen ben, en ik ben weer flink bezig wat voedsel input aan te pakken. Flink minder koolhydraten en na het avondeten geen enkel calorie naar binnen werken om zo ook weer het Intermittent Fasting op te pakken.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Een ritme voor Patrick heb ik ondertussen groot en deels wel gevonden. In ieder geval genoeg dat de enkele huildagen achter ons liggen en ik overwegend wel weet wat hij wil. De kunst is het nu om hem weten te verzorgen zonder mijn eigen verzorging in de steek te laten. Het is nog steeds lastig momenten voor mij te vinden om uitgebreid te douchen, dus stap meestal even snel er onder door om mij af te spoelen.

Al maanden voel ik mij schuldig om wat ontspannends te doen zoals een spelletje spelen of boek lezen. Ook hobbyen voel ik mij vaak schuldig over waardoor er voor mij alleen maar voor mij uit staren naar een tv en huishouden en Patrick bestaat. Maar na flink aandringen heb ik de regel opgelegd gekregen dat ik juist het huishouden moet doen als Patrick wakker is, niet wanneer hij slaapt Wanneer hij slaapt moet ik tijd aan mezelf te besteden. En binnen enkele dagen merk ik een groot verschil. Er komt een inspiratie bij mij naar boven om weer te bloggen, eindelijk heb ik weer foto’s kunnen maken waar ik trots op ben en ondanks mijn ontspanningsgraad nog niet super is, voel ik me wel meer tot rust en sterker voor wat er mijn kant op komen zal.

Rome is niet in 1 dag gebouwd, maar ik heb een paar blogs in de categorie “Word wakker Nederland” klaar staan om te schrijven, ik ben druk bezig met de website weer up to date te maken, er worden nieuwe foto’s geïmporteerd, de webshop wordt weer gevuld, de website op de achtergrond opruimen en ook de eerste Nieuwsbrief sinds meer dan een jaar geleden is in de maak. Vergeet je niet op te geven als je niets wil missen NIEUWSBRIEF. Mijn bedoeling is om met een maand of 2 weer volledig up to date te zijn en weer lekker kan creatieven om te verkopen.

Dus voor nu is er vooruitgang, maar ik heb nog een heel eind te gaan. Eerst gezondheidsdoel is weer op 90 kilo komen om daarna verder te dalen in gewicht. Ontspanning adhv dansen, bedrijf weer verder ontwikkelen en het belangrijkste, onze zoon knuffelen.

Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *