Dag 7 (donderdag)

Vanmiddag na een beetje uitgeslapen te hebben zijn we wezen buurten bij mensen die Unstable Unicorns mee hebben genomen. Het was zeker een leuk spelletje om te spelen, ondanks ik geen enkele keer gewonnen heb.

We werden door de moeder van bazinnetje geroepen met dat ze een verassing voor me had, een cadeautje. Dus nu zit ik in stijl in een unicorn stoel. Hij is me nog steeds te groot, maar is gelukkig al meer mijn maat dan andere stoelen die ik eerder ben tegen gekomen.

Hierna zijn mijn baasjes en ik weer terug naar de tent gegaan om een paar potjes Skip Bo te spelen, lang genoeg om de tijd te doden naar het avondeten.

Er was een 5 jarig bestaan van Thor barbecue. Het was erg gezellig en de creatieve oplossing van vlonders op boerkratjes maakte wel uitstekend lange tafels. Jammer genoeg dat de muziek zo tegenvallend was, ik had veel liever rock gehoord, zoals wat ik heb begrepen meer mensen deze mening deelden.

We besloten vroeg naar bed te gaan en waren na de barbecue nog eventjes aan het rondstruinen over het main field wanneer Flox naar ons toe gelopen kwam dat baasje nog steeds misselijk moest worden van een VR spel die hij mee had genomen. Misselijk heeft hij baasje niet gekregen, al vond ik het wel leuk te zien dat baasje niet zo goed was in een vlieg simulator.

We dankten Flox en besloten toch maar richting tentje te gaan, gelukkig lagen we er rond middernacht in, met de hoop ook wat te kunnen uitslapen.


Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust: