Thuis Alleen; z’n gangetje.

Een redelijk hectische maand waarin veel gebeurd is en toch ook alles redelijk zijn gangetje ging.

Voeding en beweging

Ondanks ik probeer mijzelf op het goede pad te laten, merk ik wel dat er weer wat minder gezonde gewoontes inkruipen. Zo eten we weer vaker pasta of hollandse pot, simpelweg omdat het makkelijker en sneller bereid is. Echter zitten die maaltijden ook vol met koolhydraten. Het bewegen is tot nu toe nog steeds om de week dansen. Het is wel duidelijk dat het even geleden is voordat het seizoen weer gestart was, want nu elke keer na het dansen is er een blaar op mijn grote teen ontstaan die 2 dagen nodig heeft om weer weg te trekken. De eelt is overduidelijk minder en moet zichzelf weer opbouwen, iets wat waarschijnlijk snel genoeg zal gebeuren. Gelukkig kunnen we tot nu toe nog lekker door blijven dansen ondanks Covid en hoop ik dat we dat lekker kunnen blijven doen.

Werk

Zoals gemerkt is er niet veel terecht gekomen van het bloggen. Ook foto’s maken en bewerken is minimaal. Er is simpelweg veel te doen in onder andere het huis aangezien ik vooral de hobbykamer en zolder eindelijk eens op orde wil hebben (na hier bijna 2 jaar te wonen). Het helpt alleen niet dat wanneer ik de inspiratie heb voor blogs of ander werk, Patrick de aandacht wil hebben en een wat mindere dag heeft.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Baby

Wat groeit onze kleine snel. Het is inderdaad waar dat de tijd vliegt. Hij is vandaag een half jaar oud geworden. En die 6 maanden voelen meer als een enkele maand. Hij heeft ondertussen al zoveel ontwikkeld en is een lekker vrolijk mannetje geworden. Eten doet hij goed, en sinds afgelopen week is hij eindelijk zich aan het omdraaien naar de buik.
Ook mogen we ondertussen zijn eten uitbreiden wat inhoud dat hij steeds meer ‘normaal’ eten zal proeven. Tot nu toe heeft hij nog niet echt eten geweigerd. Hij heeft een wat lastigere periode gehad, maar dat heeft waarschijnlijk te maken met zijn tanden die af en toe vervelend aan het doen zijn.

Vrije tijd

We zijn een midweek weg geweest met de familie. Het was gezellig en we hebben vooral veel pictionary gespeeld in teams. Leuk met ieder team een whiteboard en simpelweg kijken welke team hetzelfde woord als eerste kan raden. Ook zijn we eindelijk eens in Gaia Zoo geweest. En ondanks het een eindje rijden is, is het ook zeker de moeite waard om nog een keer terug te keren wanneer we meer dieren kunnen zien omdat ze niet in winterslaap zitten. Het park zelf is wel echt uniek en gaf, ondanks we minder dieren konden zien, het zeker een mooie ervaring.

Spontaan hebben we deel kunnen nemen aan de Winter Campzone! We hadden niet verwacht dat we er heen konden. Een huisje was niet goedkoop, het was ons nog onbekend hoe de sfeer zou zijn en hoe het ondertussen met Patrick zou gaan. Maar toen vertelde mijn moeder dat in haar huisje een afmelding was, waardoor er 2 personen bij hun konden. Dus we hebben in een dag alles ingepakt en zodra Björn thuis kwam van werk zijn we die kant op gereden.
Het was super gezellig! Er is wel ruimte voor verbetering, maar voor een eerste editie was het zeker de moeite waard. Ik had persoonlijk alleen meer de motivatie gezien om ook uit het huisje te gaan en meer te socializen met de vele Campzoners wie ik al jaren niet gezien had. Grote kans dat we volgend jaar weer willen gaan in ieder geval.

Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *