Thuis Alleen WEEK 17&18;

Wederom zoveel gebeurd en vooral niet genoeg tijd gevonden om aan de blog te werken, dus weer twee weken in een gedaan. In week 17 waren Björn en ik 2,5 jaar samen, en op dezelfde dag mijn moeder 4 jaar getrouwd.

In en om het huis

Ik ben zelf al heel erg druk bezig geweest in het huishouden. Voornamelijk met een vol hoofd en een poging om afleiding te vinden ben ik tot laat in de avonden bezig gegaan met schoonmaken en opruimen.
Fenneke is ook wezen helpen! Ze hoorde over wat ik allemaal wil doen in huis en besloot te komen helpen aangezien zij nu toch werkeloos is en wij de hulp wel gebruiken kunnen. Gelukkig door Corona werkt Dineke thuis en had ik een auto die ik lenen kon om spullen weg te kunnen brengen naar de tweedehands, Stiefmoeder en stort. Fenneke heeft een beginnetje gemaakt aan het behang van de kleine kamer af te trekken maar gaat daar een andere keer mee bezig omdat ze bekent dat het een rot klus is om te doen, de onderste laag is echt amper weg te krijgen, zelfs met alle bekende trucjes.

Zelfbetering

Ik heb niet echt tijd kunnen vinden voor Tai Chi, maar 3 keer gedaan in de laatste 2 weken. Met lezen loop ik ook al flink achter en mijn eetgedrag is ook dusdanig achteruit gegaan dat ik ondertussen weer wat aangekomen ben. Het kan zijn dat het laatste vooral geldt doordat ik min of meer gestopt ben met roken. Ik rook nog wel mee van anderen, maar wil dat ook minderen naar het minimale (zoals 2 per week).

Werk

Woensdag van de eerste week zijn we met goede bedoeling vroeg naar mam gegaan. Haar jurk moest een kleine aanpassing hebben aangezien ze haar trouwjurk niet meer paste en we zouden naar een voor ons nieuwe vlindertuin gaan voor de foto’s. Ze hebben graag elk jaar een nieuwe statie portret in hun trouwkleding. Gert-jan was helaas opgeroepen door werk dus hebben we met z’n drieën door de vlindertuinen gewandeld waar ik in het voorjaar zeker weer naar toe wil! Het was gezellig, ik heb mooie foto’s kunnen maken en deze dag heeft mij inspiratie gegeven weer te werken aan mijn fotografie.
‘s Avonds zijn we toch nog even het pad op gegaan met mam en Gert in trouwkleding en hebben we creatieve foto’s gemaakt in het donker. Zeker apart. Gelukkig zijn ze blij met het resultaat.
Wat ook wel helpt in mijn werken is dat ik een laptop heb gekregen van Karena welke zelfs beter is dan mijn eigen pc, waardoor ik nu fatsoenlijk fotobewerking kan doen en niet steeds op de hobbykamer opgesloten hoef te zijn ervoor.

Weekenden

Mam en Gert hebben me verrast met het nieuws dat ze al een jaar lang aan het stijldansen zijn, met de bedoeling ons te verassen met de trouwerij. Nu deze weer uitgesteld is, besloten ze ons maar eerder te verassen.
Patrick heeft aangegeven minder te willen dansen, allemaal vanuit maatregelen van Corona, maar min of meer om de drukte op de vloer te mijden als het verkeer buitenshuis te minderen. Daarnaast kom ik theoretisch gezien uit een risicogebied.

Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *