Thuis Alleen WEKEN 15&16; Tijdsdruk

Het zijn twee aparte weken geweest. Aan de ene kant is er veel gebeurd, maar aan de andere kant is het een beetje als altijd geweest. Ik denk dat het grootste nieuws is dat Björn en ik weer de trouwerij moeten verplaatsen, mede door afwezigheid dierbaren en uiteraard Corona. We hebben nog geen nieuwe datum in gedachten, die gaan we in december of dergelijke nog officieel doorgeven aan alle genodigden. Maar omdat we een beetje moe worden van uitstellen gaan wij wel alvast het papiertje tekenen eind oktober. Dit is alleen wij en getuigen, dus geen feest of zo. De ceremonie en feest komt na Corona, nog steeds volgens de kaart alleen zonder ambtenaar.

In en om het huis

Ik ben druk in de weer geweest, sterker nog heb ik het gevoel dat de huistaken sneller opstapelen dan dat ik ze kan weg werken. Dat is een kwestie van tempo aanhouden en kijken waar ik tijd kan vinden voor nog een extra stukje huiswerk.
De laatste woensdag heb ik zelfs mijn vrije dag opgeofferd om de aangeboden hulp van mijn moeder aan te grijpen. We hebben deze woensdag heel veel voor elkaar gekregen betreft de verhuizing, aangezien bijna alle verhuisdozen nu uitgepakt zijn en in de drie categorieën, bergen (zolder), tweedehands en stort zijn geplaatst. Nu nog kijken wanneer ik de alles wat weg moet naar stort (inclusief wat er in de tuin staat) eindelijk kan regelen aangezien ik daar een auto en aanhanger voor nodig denk te hebben, en Björn zijn schaarse vrije tijd niet wil ontnemen.

Zelfbetering

Ik kan niet exact zeggen dat het stoppen met roken nog geldt; ik heb sinds twee weken terug geen tabak meer gekocht maar ben wel steeds meer gaan meeroken. De frequentie is mij een beetje tegengevallen. Ik vind het prima om een gezelligheids roker te zijn, maar meteen 6 op een avond meeroken vind ik weer overdreven. Volgende stap is dus om dit terug te dringen naar max 1 à 2 voor een hele dag. Verder denk ik amper aan sigaretten, dus ik vermoed dat dit prima te doen moet zijn.
Ik heb de laatste week weer 2x Tai Chi beoefend, maar ook dat moet zeker vaker worden. Dansen daarentegen is weer leuk, frequent, ontspannend en vermoeiend. Door het versnelde tempo bij de beginners is het zelfs al ontspannend om met Björn te dansen.
Voeding kan beter, maar daar ben ik momenteel een beetje inspiratieloos in. Het is altijd hetzelfde.

Werk

Helaas voelt het de laatste tijd zo druk met verplichtingen dat ik er niet toe kom om verder te schrijven en zelfs moeite heb met deze blogs bij te houden, mede een reden dat de laatste twee weken samengevoegd zijn. Fotografie doen we beiden vrijwel niets mee, al zijn we afgelopen weekend toch even een wandelingetje met camera gaan maken.

Streaming

Na een week pauze te hebben genomen hebben we een week samen Borderlands 2 gestreamd. Het was erg leuk om te doen, alleen bleven we steeds eruit gegooid worden door Twitch. Wanneer we de laatste week op maandag begonnen zijn we weer heel snel gestopt omdat elke keer na 3 minuten de stream weer uitgezet was door Twitch, dat is niet fijn werken. We hebben ons internet gereset in de hoop dat dit het probleem zal oplossen, maar hebben door onder andere de ergernis niet meer verder gestreamd in de week.

Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *