TA: Een terugblik op 2020

Als je menig persoon vraagt naar 2020 zal het mij niets verbazen als desbetreffende persoon het zal hebben over het COVID-19 virus. Ze zullen het waarschijnlijk hebben over hoe rampzalig dit jaar geweest is en dat het een jaar is om snel te vergeten.
Mijn terugblik op 2020 zal echter anders zijn. Het is een mooi jaar, ondanks plannen compleet anders gelopen zijn als bedoelt.

Het jaar begon geweldig. We hadden het contract net ondertekent en we hebben in de eerste maanden ons bezig houden met in ons nieuw huisje in te trekken. In plaats van een klein 50m2 woninkje, zijn we ingetrokken in een volwaardig eengezinswoning.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2020 Is een jaar waarin ik met 2 oude vriendinnen terug in contact ben gekomen. Mijn beste vriendin die sinds de uitbraak elk weekend bij ons langs komt en de andere vriendin heb ik jaren niet gezien, maar we zijn flink bijgekletst in dit jaar en houden regelmatiger contact.
Naast dat er hele goede positieve contacten een grotere rol in mijn leven zijn gaan spelen, heb ik ook wat giftige en negatieve relaties beëindigd. Een actie die mij sterker heeft gemaakt en meer mogelijkheid geeft te groeien naar de persoon die ik wil zijn.

Mijn man en ik zijn druk bezig geweest met onze trouwdag plannen, welke 17 juli 2020 zou plaats vinden. Bijna alles is geregeld, hooguit nog wat betalingen te regelen, maar door Corona hebben we helaas de bruiloft 3 keer moeten verzetten. Het is wel rustgevend dat de plannen gezet zijn, en we weten hoe en waar we het grote feest gaan houden, wanneer het eindelijk mag.
Aangezien we niet langer wilden wachten met elkaar man en vrouw te noemen, hebben we 27 oktober 2020 kleinschalig alvast de papieren getekend en zijn met een extreem klein groepje deze dag wezen vieren.

2020 Is het jaar waarin ik zwanger geraakt ben van onze eerste baby, een wens die voor ons beiden sneller dan gedacht in vervulling gegaan is en een extra mooi vooruitzicht geeft op 2021. Tegen de tijd van de jaarwisseling zullen we op 17,5 week zitten. Het beweegt al flink rond en heb al een flinke buik welke me af en toe belemmerd in bewegen.

Dus uiteraard is 2020 een zwaar jaar geweest voor ons allemaal, maar laten we kijken naar wat 2020 ons wel gebracht heeft. De mooie momenten die ons hoop geven voor een nog mooier 2021.

Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *