Gismo komt naar Campzone!

Hallo allemaal, mijn naam is Gismo en dit zal mijn eerste jaar worden dat ik naar Campzone ga. Ondanks ik vele stoere verhalen gehoord heb over dit evenement ben ik zeer benieuwd wat voor avonturen ik allemaal zal beleven.

Verhalen heb ik gehoord over bendes die Campzone onveilig maakte, iets wat begonnen was met het stelen van een vlag. Ook heb ik gehoord over een “Tour de kebab” en dat er “lekkere icecream” te vinden is. Vele competities en een hoop gezellige clans die wel houden van een beetje feesten. Plantjes blijken verliefd geworden te zijn en zijn zelfs wezen daten en wat mij een beetje zorgen baat is dat er ook eens een lammetje gestolen is.

Toch vertrouw ik op mijn veiligheid, ga ik naar campzone en zal elke dag verslag doen van wat ik allemaal mee maak.

Eerst een kleine omschrijving voor zij die geen idee hebben wat Campzone is: Campzone wordt omschreven als een openlucht LAN. Op een groot veld komen groepen mensen samen en zetten legertenten op om daarin hun computers neer te zetten. Ondanks de reputatie, raken de meeste Campzoners amper hun pc aan tijdens dit evenement, omdat het buiten de tent ook erg gezellig is! Iedere tent neemt zijn eigen keuken mee en aangezien er gewoon stroom en internet is kun je in vele luxe camperen. Het beeld dat Campzone gekregen heeft is dat er alleen maar gegamed wordt, bier gedronken wordt en ongezond wordt gegeten, maar mijn basinnetje heeft mij verzekerd dat dat een onrealistisch beeld is. Ondertussen zijn er families die met hun (jonge) kinderen komen en worden er meerdere buitenactiviteiten georganiseerd. Daarbij lijkt Campzone steeds meer en meer een muziekfestival te worden, aangezien uit vrijwel elke tent hun eigen muziekvoorkeur te horen is.


Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust: