Dag 3 (zondag)

Mijn badge was stuk! Snif snif. Om de een of andere reden laadde hij niet meer op! We zijn vandaag even langs gegaan bij Hackzone om te kijken of ze mijn badge weer konden repareren en dat is ze gelukt! Blijkbaar was de badge te ver ontladen.

Verstappen heeft gewonnen! Er was echt flink gejuig in de tent en mensen waren echt vrolijk. Er was ook een man die zei helemaal niets met gamen te hebben, maar dat door de sfeer die hier op campzone hangt, dat het een grote familie is, hij zeker nog een dag langs wil komen. En dat gevoel deel ik. Het is zo gezellig, volgend jaar moet baasinnetje me weer meenemen!

Het Lamfeest was awesome! Gezellig hoe zoveel mensen samen komen om lekker te feesten. Baasinnetje, baasje en ik zijn samen de fotobooth in geweest.

We zijn tussendoor nog even langs gegaan bij de tour de kebab om een döner kebab te halen waarna we het feest weer konden hervatten.

Ik heb veeel nieuwe vrienden gemaakt, mensen die het erg leuk vonden dat ik er ook bij was. Ik werd aangehaald en anderen wilde met me op de foto.

Hiernaast ben ik lekker wezen headbangen op de stoere muziek die opstond en heeft baasinnetje ook nog lekker staan dansen waarbij ik heb mogen meeliften.

Al met al een geslaagde dag en ik ben benieuwd hoe brak iedereen morgen zal zijn. Ik vond het wel jammer dat ze geen warme chocomel hadden echter. Na de verhalen van baasinnetje hoe lekker die smaakt had ik die graag willen uitproberen.

Wellicht dat die er morgen bij de silent disco wel zal staan.


Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust: