Thuis Alleen; Just Married

Zowaar een keer 3 weken verstreken eer de nieuwe Thuis Alleen blog uitgekomen is. De hoofdzakelijke reden is dat ik me de laatste weken niet echt lekker voel, slecht slaap en regelmatig duizelig ben. Maakt het lastig ook nog na te denken en dingen te herinneren zoals bijvoorbeeld het schrijven van een blog.

We hebben ondertussen onze verjaardag een keer gevierd. Het was enorm lastig aangezien de dinsdag voor de eerste verjaardag datum ineens de regels verder aangescherpt werden en de methode die we hadden afgesproken niet meer mocht. Gelukkig hebben we er toch wat van kunnen maken.
Helaas kon mijn vader, Gert, niet komen omdat hij plotseling lichamelijke klachten gaf die hem op bed hielden.

Ook kwam Dominique ineens een week al op dinsdag. Het was een gezellige week waarbij ze op en neer naar Amsterdam moest voor werk. Aangezien wij in de buurt wonen was het een logische keuze om dus bij ons te overnachten in plaats van in Limburg zodat ze minder lang onderweg was en daarnaast ook nog eens met beste vriendin tijd kan spenderen.

Herfstvakantie betekent dat ook de dansschool een week dicht gaat, dus ondanks we gelukkig nog mogen dansen wegens de nieuwe Corona maatregelen was er toch een les die niet door ging. Deze dag zijn Björn en ik naar mam en Gert gegaan om merendeel van de dag Borderlands 2 te spelen met z’n vieren.

De grote trouwdag, wat een aparte gebeurtenis is dat. Het voelt allemaal een beetje alsof het een droom was of iets dergelijke. Het moment van ja zeggen voelde ik mij even fuzzy, maar verder heb ik mij over het algemeen vlak gevoelt.
Dankzij Corona hebben we deze dag niet kunnen spenderen zoals we oorspronkelijk wilden, maar onze trouwerij komt dan nog wanneer Corona eindelijk afgelopen is. We wilden nu alleen wel met een mini groepje wat leuks doen en hebben met moeite een plan weten te maken. In de Orchideeënhoeve, waar Björn mij ook ten huwelijk gevraagd heeft een jaar geleden, zijn wij met z’n elven heen gegaan. Helaas was Gert er nog steeds niet bij, ondanks het wel beter gaat, kan hij nog niet echt op de benen komen en staan.

Ik kijk uit naar zondag. Afgelopen week geen dansen gehad en wellicht komende zondag voorlopig de laatste les weer. Allemaal in afwachting wat de regering gaat doen in verband met Corona, en hopend dat ze het dansen nog door laten gaan, het is een ontspanning die ik wel kan gebruiken.

Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *