Dag 1 (vrijdag)

Warm… heet.. ongelovelijk warm!

Baasinnetje had mij achter gelaten bij de tent voor het meeste van de dag. Zij ging naar het zwembad en ik mocht niet mee. Ze was bang dat ik teveel haren achter zou laten of zou verdrinken met hoe druk iedereen aan het spetteren is. Ik vind het belachelijk, had prima gekund wat mij betreft!

Wat ik in de tussentijd gedaan heb is de koelte opzoeken. Gelukkig had ik een koeltas meegenomen waar ik lekker het meeste van de dag in gezeten heb.

Het was wel grappig toekijken toen iedereen van de tent terug gerent kwam om alle flappen en ritsen van de tenten te sluiten aangezien het begon te regenen. Paniek in de tent, lol.

Verder was iedereen moe en aan het uitbrakken, dus veel hebben we niet gedaan. Wanneer ‘s nachts het begon te onweren en flink ging hozen ben ik maar lekker bij baassinnetje gekropen om bescherming te zoeken.

Baasinnetje heeft het gehad over een super lieve hond (rotweiler) die hier ergens op het veld is. Misschien dat ik daar vandaag heen ga om kennis te maken ^^


Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust: