Thuis Alleen WEEK 19; Roet in eten.

Het is erg lastig om een blog bij te houden, met het gevoel dat anderen verveelt raken van steeds hetzelfde schrijven. Nu proberen we in deze tijd van Corona het beste ervan te maken en samen Corona terug te dringen.

Zo hebben we een midweek met familie af moeten zeggen, heb ik een aardige tijd niet kunnen dansen, hebben we onze bruiloft moeten verplaatsen, wederom een vakantie moeten voorbij laten gaan en hebben we wederom onze plannen omtrent de bruiloft aangepast.

Nu zit ik wel weer een beetje in spanning omtrent corona. Net wanneer Björn en ik besloten hadden onze verjaardag samen te vieren, werd corona dusdanig ernstig dat er landelijke beperkingen kwamen. En daar waar wij maatregelen getroffen hebben door onze verjaardag op 3 dagen te vieren, is het nu afwachten tot dinsdag avond in hoe streng de maatregelen worden versterkt. Want met alles verspreid maximaal 3 gasten hebben we rond. Onze eerste verjaardag is zaterdag al!
Uiteraard proberen we ook iets kleins met een heel klein groepje te regelen omtrent onze trouwerij, maar ook dat wordt steeds lastiger. We mogen al niet ergens wat gaan eten of drinken, en met het aanscherpen vraag ik mij af of we überhaupt nog wel getuigen mogen hebben. We hebben nog 2 weken de tijd om wat te vinden

De laatste paar weken ben ik bijzonder moe geweest, iets wat nagenoeg jaarlijks voorkomt in deze periode en wat vanzelf weg trekt. Hierdoor heb ik constant vergeten stil te staan bij de blog en dagelijks updates op te schrijven voor mezelf zodat ik een samenvatting kan maken aan het einde van een week.

De streams hebben we tijdelijk gepauzeerd. We zijn meer druk met tijd met elkaar besteden dan dat we bijna elke vrije avond opgaven voor streams. Björn wil graag weer streamen, maar kan steeds niet kiezen tussen zijn spellen.

Ik probeer steeds gezonder te leven; op sommige vlakken win ik, en sommige verlies ik. Nogsteeds probeer ik dagelijks Tai Chi te doen, nog steeds probeer ik gezond te eten, te stoppen met roken en genoeg te bewegen.

Weekenden zijn nog steeds gezellig en met het dansen werkt zeker ontspannend. Het is denk ik aankijken wat de komende twee weken voor ons zullen betekenen en of onze plannen een beetje lopen zoals ze ondertussen gemaakt zijn.

Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *