Thuis Alleen WEEK 13; Achterstallig werk

Het is een erg drukke week geweest voor me. Zoals Björn mij aangegeven had op zondag nacht heb ik de laatste weken lopen slacken. Ik deed al minder nog voor het warme weer ons tegemoet kwam en probeerde nog steeds de balans te vinden tussen werk en ontspannen, maar met het warme weer is het huishouden teruggedrongen naar het minimaal nodige zoals was en afwas. Deze week heb ik daarom een volledige schoonmaak door het huis gegooid en elke minuut ingeplant waardoor ik 35 uur aan het schoonmaken ben geslagen. Ik moet zeggen dat vooruitgang wel geboekt is, en ik volgende week bezig kan gaan met het opruimen van het huis die nu op z’n kop gehaald is en nog steeds in verhuisstand vergaard.

Zelfbetering

Tai Chi heb ik nagenoeg niet gedaan, geen tijd voor gevonden en simpelweg vergeten. Helaas merk ik wel meteen dat ik al een paar weken minimaal de oefeningen doe, aangezien ook mijn rug meer aan het klagen gaat en de knopen bij mijn schouder terug lijken te komen. Wanneer ik fanatiek dagelijks Tai Chi beoefende ebden al die klachten weg. Zondag bij mijn moeder heb ik mijn bloeddruk kunnen meten die verbazingwekkend genoeg maar gelukkig ook binnen de marges zaten.

Het vasten heb ik besloten in het weekend iets milder te nemen. Het wordt af en toe frustrerend dat met bezoek ik mij braaf aan het water hou in de avond terwijl de anderen gezellig een drankje doen en een lekkernijtje erbij pakt. Helaas ben ik dit weekend wel wat fanatiek aan het zondigen geweest, iets waar ik dus wederom een balans in moet vinden. Raar genoeg lijkt het alleen wel dat mijn lichaam juist aan het afvallen is nu ik weer mijn koolhydraten iets omhoog gewerkt heb, alsof het balans tussen vet, eiwit en koolhydraten veranderd is en ik dus meer koolhydraten nodig heb om af te vallen. Het blijft zoeken, maar in ieder geval sta ik nu niet meer stil op de 90 voor 3 weken en lijk ik eindelijk weer aan het afvallen te zijn, 0,5 kilo per week ofzo.

Ondanks ik mijn deadline voor uitlezen van het boek Game of Thrones een week uitgesteld heb, heb ik onderschat hoeveel hoofdstukken ik nog in te halen heb. Ook door de volle werkweek heb ik weinig tijd kunnen nemen voor het verder lezen van het boek.

Streamen

De stream van maandag ging niet echt soepeltjes. Bij het starten van de stream besloot de capturecard een update te doen waardoor de stream na flinke verstoring afgebroken moest worden en een uur later opnieuw geprobeerd. Verder verliep de stream wel prima.
Mijn eigen stream op dinsdag verliep wel prima. Wederom weinig kijkers en ondanks ik plezier heb aan het spelen van Horizon Zero Dawn, lijkt het me verstandiger om een ander spel te spelen aangezien ik kijkers mis omdat ze geen spoilers willen zien.
Donderdag besloot Björn zijn stream te annuleren aangezien we de laatste weken wel erg veel bezig zijn met Twitch streamen en we meer tijd aan elkaar willen besteden.
De vrijdag hebben we doordat Björn vrij was de hele dag Borderlands 2 coop gespeeld. We zijn vroeg in de middag begonnen en hebben een kleine etenspauze van minder dan een uur ingelast om de stream te vervolgen totdat Dominique in de nacht bij ons binnen gelopen kwam. Het was een erg gezellige stream met een nieuwe interessante volger, ik hoop hem vaker te mogen opmerken in onze streams.

Weekend

Het weekend verliep zowel erg rustig als chaotisch. Dominique was uiteraard weer gezellig bij ons en we hebben de middag eigenlijk voornamelijk bank gehangen en ieder voor zich wat gedaan. Voor mij hield dit in dat ik wel wat hoofdstukken heb kunnen inhalen in het boek en daarnaast wat Stardew Valley ben wezen spelen. ‘s Avonds besloten Björn en ik samen met mam en Gert Borderlands 2 te spelen, online, nadat Dominique naar huis gegaan was. Het was erg gezellig, met mobiel op speaker terwijl we het begin van het spel doorliepen. Aangezien ze de volgende dag toch thuis zouden zijn hebben we niet al te lang na middernacht doorgespeeld zodat we zondag verder konden gaan. Echter liep zondag een probleem bij playstation waardoor we niet online konden blijven bij elkaar. Simpel genoeg opgelost, zijn we meteen in de auto gestapt met onze ps4 richting mam en hebben daar aangesloten om via LAN verder te kunnen spelen. We hebben zo’n 9 uur gespeeld, met hier en daar een pauze. Een geslaagd weekend.

Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *