Thuis Alleen WEEK 10; Climax weekend

Het is een warme week geweest. Dit was mede te merken omdat de hele week wanneer Björn thuis kwam hij vrijwel direct plat ging op de bank en heel erg rustig en stil was overwegend. 

Maandag ben ik nadat Björn naar het werk was meteen gaan liggen en heb tot 12 uur doorgeslapen. Dinsdag had ik weer die neiging, maar wist dat ik een hoop te doen had voor we weer naar bed zouden gaan dus heb ik mij ertoe gezet gewoon door te gaan. Donderdag heb ik de voortuin flink onder handen genomen en was ook goed tevreden met mijzelf. In de middag ben ik eindelijk weer eens foto’s gaan maken. Geen bijzondere; wat videogame hoesjes en mijn pas gemaakte twee schilderijen en heb deze op de website gezet om te bedenken wat ik er verder mee zal doen. s avonds probeerde ik nog wat te schrijven, maar wederom heb ik geen woord geschreven in het boek. We zijn lekker op de bank gaan hangen en zijn verder gegaan met ons coop spel Stardew Valley.

Mijn vasten is momenteel even relatief geworden. Ik merk dat door de hitte mijn bloeddruk weer goed hoog is en eten is een van de manieren die ik gevonden had (voor de diagnose gesteld was) dat de klachten van een hoge bloeddruk tijdelijk doet verlagen. Ik heb dus besloten wat meer naar mijn lichaam te luisteren in plaats van strak elke dag 16 uur te vasten, ik probeer de periode wel nog zo lang mogelijk te rekken.

Tai Chi begon de week weer goed, heb tot de echte hitte insloeg, donderdag, nog braaf elke dag Tai Chi beoefend. Door de hitte echter vergat ik het steeds en probeerde ik zo min mogelijk te bewegen zodat mijn lichaam zich kon blijven focussen op af te koelen. Echter merk ik zeker weten de voordelen van Tai Chi; mijn balans is enorm versterkt en mijn lichamelijke klachten zoals een slechte rug en schouders heb ik nagenoeg geen last meer van.

Björn is maandag een of andere Lego GTA spel wezen streamen. Het was erg gezellig op de stream en vermakelijk te volgen terwijl ik achter de pc aan het werk was voor mijn eigen. Mijn stream van dinsdag ging redelijk. Het was erg rustig en ik heb daarom ook besloten om niet meer verder te gaan streamen met dat spel, dan maar wat anders doen. Was wel blij dat er weer wat bekende gezichten zich lieten zien aan het einde van de stream. De woensdag heeft Björn weer overgeslagen waardoor ik Robin zijn stream ben wezen kijken. We zijn nog steeds aan het zoeken naar een goede team naam om onder te streamen. Onze vrijdag stream hebben we kort afgerond omdat we beiden dood gingen van de hitte en ook beneden de stream hadden op gezet. Wanneer Fenneke dat hoorde van ons bood ze ons haar oude zwembad aan welke ze meteen kwam brengen en opgezet is terwijl Fenneke mijn plek in de stream overgenomen heeft.

Het was een druk weekend, maar wel een fijn weekend. Het zwembad stond en we zaten met aardig wat mensen de verkoeling te zoeken. Wat we zover wisten was dat Maverick en Dominique komen zouden, Fenneke was er al en over Facebook had Karena al geopperd de zaterdag met pap langs te komen. We hadden Dineke gevraagd of ze mee eten wilde wie ook nog even langs kwam om verkoeling en gezelligheid te zoeken en Paul, een vriend van Campzone, belde ineens met waar we ook alweer woonden en dat hij langs wilde komen. Het was een volle bak vol gezelligheid en ik ben echt blij mn vrienden weer te zien. Paul en Dineke zijn uiteindelijk weer naar huis gegaan en de rest zou blijven slapen, maar ineens was Fenneke verdwenen en maakten wij ons ongerust in waar ze heen gegaan kon zijn. Uiteindelijk allemaal goed gekomen en de volgende dag is ze gewoon weer langs gekomen en blijven slapen. 

Bij het opstaan zaterdag kwamen we tot de ontdekking dat het zwembad helemaal plat lag en besloten Björn en ik nog even voor iedereen wakker werd naar de winkels te gaan voor een nieuw zwembad welke we al aan het vullen waren voorddat de eerste wakker werd. Dominique zat in dubbio, want ze wilde niet gaan maar had al afgesproken dat ze naar de dansavond zou gaan. Ze is dus toch na een hapje gegeten te hebben vertrokken naar Limburg. Maverick was van plan zaterdag avond naar huis te gaan, maar wegens omstandigheden was het verstandiger om zondag ochtend te vertrekken. 

Zondag ochtend dus weer wat slapers maar zodra er een wakker werd was de persoon ook binnen een uur weer vertrokken, wat prima is. Björn en ik zijn nog even een trilogie wezen kijken, startend op de bank, maar wanneer de warmte te veel werd toch buiten in het zwembadje kijken op de tablet. Wanneer de tablet weer te zwak werd van stroom zijn we weer naar binnen gegaan en zijn verder wezen kijken op de bank. Hierna heeft Björn een film opgezet die hij al een tijdje mij wilde laten zien en ik moet zeggen dat de film wel ok was

Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *