Thuis Alleen WEEK 25&26; Eindelijk energie!

Dus na een wat langere pauze dan wat ik oorspronkelijk had gewenst heb ik weer het draad op kunnen pakken en ben ik bezig geweest aan vernieuwing van mijn website. Zo heb ik een beetje reclame geplaatst, waarmee ik geld kan verdienen als mensen bij bol kopen via mijn link, en ben ik weer wezen schrijven aan een bordspellen review. Überhaupt is de pagina van de bordspellen aangepast om het makkelijker te maken alle reviews terug te vinden.

De laatste maanden heb ik erg veel last gehad van vermoeidheid. Dit uiteraard door de zwangerschap en het was dan ook zeer frustrerend dat ik helemaal niets uit handen kon krijgen. Na een dieptepunt op de donderdag merkte ik vrijdag ineens een opklaring, als wolken voor de zon verdwijnen, waardoor ik ineens weer wat doelen kon bereiken.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Afgelopen vrijdag afspraak gehad bij de gynaecoloog, en het voelt als een extra boost voor mijn goede gemoedstoestand. Naast dat de parasiet er nu ineens uit begint te zien als een mens met armen en benen, besloot het ook ineens te bewegen en draaien en alles. Zowaar heb ik het gevoel gehad van een zwangerschapswolk. We hebben bloed af laten nemen voor de NIPT en hebben een uitgerekende datum gekregen.

Ik ben nu al twee weken regelmatig aan het bewegen, het zij wandelen, een nieuw spel BeatSaber spelen of Tai Chi. Dansen is ook weer toegestaan en ben ik uiteraard meteen weer voor naar Sittard afgereisd en er staat ook fietsen en zwemmen op schema. Veel doelen dus, veel beweging. Maar ik merk al wat aangekomen te zijn (eigen gewicht) en wil graag niet mijn vooruitgang van afgelopen jaar de deur uit gooien alleen maar omdat ik zwanger ben. Dat is ook waarom ik weer meer probeer te letten op mijn (gevarieerde) voeding.

Nu nog meer foto’s bewerken voor mijn instagram, meer schrijven voor verkeer naar deze website, misschien zelfs eindelijk verder schrijven aan mijn verhaal en met een beetje geluk een werkplan opstellen om modelfotografie te gaan oefenen met de al twee beschikbare modellen die ik heb. Naast dat ik deze website aan het vernieuwen en verversen ben, komt daarna uiteraard ook mijn andere website janelin-fotografie aan de beurt waarbij ik al een redelijke tijd geen nieuwe foto’s meer geplaatst heb en welke site dus weer toe is aan wat aandacht.

Wanneer ik dit alles geregeld heb zal ik weer een nieuwe nieuwsbrief uit sturen waarin de nieuwste updates te vinden zijn. Hopelijk heb ik dan ook weer genoeg content om de nieuwsbrief maandelijks te sturen.

Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *