Thuis Alleen WEEK 9; Wie Ben Ik?

De maandag heb ik een positieve ontdekking gedaan. Nu al een paar weken doe ik de wekelijkse boodschappen door zoveel mogelijk vers aan te schaffen en maandagmiddag alles voor te snijden en in bakjes te doen zodat het klaar gemaakt kan worden op de dag zelf. Maar aangezien Björn en ik allebei even behoefte hadden aan iets meer ontspanning had ik voorgesteld deze week kant en klare maaltijden in huis te halen voor de week en hij ging akkoord. Daar waar ik gebruikelijk rond de 80 euro uit kom voor een hele week aan boodschappen, was ik nu al de gehele 100 euro kwijt voor maar 6 dagen en heb een hoop kleine extra’tjes moeten laten liggen. Met andere woorden, tegenwoordig wordt het dus wel beloont om de extra minuten in de keuken te staan financieel gezien, iets om te onthouden als ik weer eens geen zin heb in koken. Voor deze week was het echter bedenken waar we die laatste dag mee zouden vullen en we kregen gelukkig de optie om bij mam te barbecuen zondag. Vrijdag mochten we ook bij Karena eten,  maar besloten toch naar huis te gaan.

De taken gingen deze week erg apart. Naast dat ik de maandag zoveel zware dingen in huis heb moeten halen dat ik met een zware shopper over straat moest, waardoor ik geen energie meer had om meer te doen die dag, liep de dinsdag ook niet al gemotiveerd. Ik besloot de woensdag nog steeds zo vrij mogelijk te houden waardoor ik donderdagochtend een redelijke stressende ochtend had, met de verwachting dat ik erg veel doen moest nog, wat mee viel. Ik was in de ochtend al klaar met alle achterstallige taken en kon de rest van de dag ontspannen. Het lijkt er haast op dat mijn werk-vrije tijd dilemma weer achter mij ligt, gelukkig. Iets wat lijkt te reflecteren op Björn die ook een stuk minder moe bij werk vandaan komt.

Ik voelde mij dinsdag ineens geïnspireerd en ben zonder er erg in te hebben of te plannen begonnen aan een nieuw schilderij dat nog niet helemaal af is en nog wat details moet krijgen, maar ik ben wel tevreden met het resultaat. Al is het maar omdat het een heerlijk ontspannende middag was. Maar ook kwam ik tot een realisatie waar ik zelf van schrok. Het beeld dat ik van mijzelf heb, wie ik zou zijn, komt niet overeen met wie ik ben. Dit zou een reden kunnen zijn dat ik al een tijdje moeite heb met mezelf motiveren en de discipline te vinden af te maken wat voor mij belangrijk is. Ik besloot voor mijzelf uit te schrijven wie ik van binnen ben zodat ik een plan kan maken meer mijn innerlijke ik naar buiten te brengen en ik merk wel dat ik goed op weg ben. Alleen wat werkstijl betreft ben ik nog ver van huis en weet ik nog niet hoe het te creëren. Wel ontdekte ik dat een echte passie van mij schrijven is en ben bezig geweest deze week met een plan op te stellen om weer verder te gaan met het schrijven van mijn boek. Echter is er nog geen pen op papier gekomen verder deze week.

Het weekend was zeer vermakelijk. Fenneke is vrijdagavond samen met een vriendin van haar langs gekomen en ik heb ook eindelijk de moed verzameld om hun te vragen als model voor mijn fotografie om te oefenen. Fenneke is blijven slapen en met haar ben ik zaterdag naar haar pony geweest voor verzorging. In de middag zijn we even wezen streamen voordat Dominique kwam om ons op te halen voor de avond.
Dansen! Ik heb zaterdag eindelijk weer de voetjes op de vloer mogen bewegen en ondanks de Corona maatregelen was het een zeer succesvolle avond. Ik ben echt heerlijk los gegaan en heb bij elkaar denk ik wel 1,5 uur gedanst. Zeker nog doen voordat de lessen weer gaan beginnen, want dit was te lekker om weer lang mee te wachten. 
Dominique en Fenneke zijn blijven slapen aangezien we 3u thuis waren en vrij vlak na opstaan is Dominique weer op huis aangereden. Fenneke besloot toch mee te gaan naar mam voor gezelligheid en de barbecue waar we in de middag heen gereden zijn. Daar hebben we heerlijk gebarbecued en bijgekletst met Bianca, een vriendin van mam en mij. Het was dusdanig gezellig dat we onbedoeld weer laat naar huis gingen en weer laat in bed lagen.

Tijdens de stream die Björn maandag hield heb ik mijzelf laten afleiden door een telefoontje van Maverick die leuk nieuws te melden had. Net wanneer ik een manier gevonden had om de stream te volgen en ook nog wat voor mijzelf te doen zonder de focus op de stream kwijt te raken. De stream ging wel oké, de cijfers zijn de laatste tijd wat lager dan wat we gewend zijn waardoor ik ook aan het nadenken ben in wat ik kan doen om de cijfers omhoog te werken. Dinsdag was het mijn beurt om te streamen en ik had besloten om Pokémon Lets GO Eevee te spelen. Een idee die ik van GDQ had gekregen was om de channel punten in te kunnen zetten zodat ik de Eevee aandacht moet schenken, en ik ben wel blij dat het 11 keer aangevraagd is in totaal. Jammer genoeg alleen deze stream. De cijfers waren ok, maar nog niet waar we willen zijn.
Woensdag is Björn weer wezen streamen en tijdens de stream zelf ben ik bezig geweest met het opzetten van een Discord kanaal, iets dat aangeraden wordt voor Twitch streamers. Onze stream voor vrijdag hebben we afgezegd. Vanwege de warme dag was het echt niet mogelijk om op de zolder een paar uurtjes te streamen, veel te warm! De stream met Fenneke was wel leuk, redelijke cijfers en ondanks we een paar levels opnieuw moesten doen hebben we toch veel plezier gehad.

Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *