Dag 2 (zaterdag)

Vanmorgen werden we wakker met een flinke plas naast de tenten. Anderen waren verbaasd dat we niet wakker geworden zijn, aangezien de regen ervoor gezorgd heeft dat er wat waterschade in de legertent ontstaan is en er een paar de tent uitgedreven waren door hoog water in de tent.

We besloten dat het tijd werd om de badges op te halen die deze Campzone uitgedeeld werden en kwamen ondertussen Worf, een rotweiler hond, tegen. Hij bleef mij maar nat lebberen en ik vertrouwde het niet helemaal. Volgens mij was hij me aan het voorproeven namelijk.

Wanneer de badges opgehaald waren kwamen we Steph tegen en baasinnetje had me nog beloofd dat ik een van de hoofd org mocht ontmoeten, ik voelde me zo speciaal!

Wanneer de badges ingesteld waren zijn we na het eten naar de main tent gegaan. Ik denk dat baasinnetje een beetje moe werd van mijn gezeur dat ik de cosplay ook wilde zien. Het was een mooie show en ik heb mooie kostuums gezien moet ik zeggen!

Baasinnetje had helemaal geen zin om te blijven voor de bingo, maar baasje en ik bleven maar smeken, waardoor ze toch mee ging toen waardoor ook ik langer mocht blijven. Ik was echt helemaal happy, alleen is het jammer dat ik niets gewonnen heb.

Ik kijk echt uit naar morgen. Volgens Baasinnetje is er een groot feest bij lam, en als ik nou genoeg zeur morgen, laat ze me misschien zelfs nog mee feesten.


Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust: