Openingsnacht

Een dag en nacht vol spanning kan ik je zeggen!

Nadat ik mijn baasje en baasinnetje mijn spullen heb laten inpakken zijn we laat in de middag vertrokken. Een van de groep woont in de buurt van Veghel dus daar hadden we afgesproken. Na een klein beetje wachten zijn we weer in de auto gestapt en zijn we in een stoet richting Campzone gereden.

Genietend en meezingend met het nummer On My Way van Brother Bear liep de stoet echter tegen een bord aan dat zei dat we moesten omkeren. Na wat overleg zijn we weer verder gereden en kwamen 23 uur aan in de rij. Baasinnetje had haar pet opgezet waar ik lekker op kom zitten. Zo had ik mooi overzicht over de lange rij wachtende mensen om een bandje te gaan halen. Het duurde wat lang (bijna 2 uur maarliefst) maar toen mochten we eindelijk het stuivige veld oprijden.

Baasinnetke heeft me al voorgesteld aan wat mensen, maar het zijn er zoveel! Het koste me veel energie allemaal en een groot deel van de tijd dat iedereen de tent aan het opzetten was, heb ik even in de auto mijn oogjes dichtgedaan.

Wanneer ik mijn oogjes weer open deed stond merendeel van de tenten er al en was iedereen bezig met deze in te richten. Baasinnetje is een beetje moe. Bijna iedereen van de groep heeft de nacht doorgehaald en waren pas 7 uur klaar met opzetten.

Openingsnacht was zeker een beleving! Vermoeiend, maar ik snap dat mensen hier bij willen zijn. Nu kan Campzone 2019 eindelijk officieel beginnen!


Vind je dat meerdere mensen dit moeten lezen? Deel deze pagina gerust: